terug naar homepage

planb


Peter van Dijk
Kruithuisstraat 146
1018 WW Amsterdam
t 020-3205841
mob 06-51690161
f 020-3205842
info@boatbookers.nl

Klik hier of op een foto om terug te keren naar de homepageterug naar homepage

terug naar homepage

terug naar homepage
terug naar homepage

 

Comfort
We doen ons uiterste best om dit schip zo groen, stil en comfortabel in te richten. We willen uw verblijf op ons schip tot de reis van uw leven maken. Om deze reden hebben wij ons schip voorzien van de nieuwste technologie in materialen. Deze materialen worden toegepast in wandbekleding, kussens, matrassen en constructie. Wij streven ernaar om het schip veilig te maken, zodat het beproefd kan worden door MCA en SOLAS.
Stroomvoorziening
Het schip is voorzien van een 6,5 KW Generator zodat we altijd kunnen beschikken over 220V. Koken doen we electrisch zodat er geen gas meer aan boord hoeft te zijn. We hebben 2 zonnepanelen en een windmolen voor het opwekken van groene stroom. Alle ruimten worden verlicht door LED verlichting waardoor het stroom verbruik laag is. Met een capaciteit van ruim 1040 Ah aan accu’s verdeeld in 2 banken kunnen we dagen 12V gebruiken zonder motoren te hoeven starten.
Water
We hebben een watermaker, welke van zee water drinkwater kan maken. Tussen de 500 Liter water tanks en de tappunten staat een sterilizer die d.m.v. filtering en UV licht alle bacteriën dood.
Verkoeling
Er is een nieuwe Airconditioning aan boord die werkt op 220V. Voor gebruik tijdens het varen en verblijf aan strandjes maken we gebruik van ventilatoren en kleine fans die in de slaapkamers hangen.
Aandrijving
Het schip is voorzien van twee splinternieuwe Yanmar 3 cilinder diesel motoren die voldoen aan de hoogste milieu eisen. De overbrenging geschiedt door Saildrives die de 16 inch vaste aluminium schroeven aandrijven.
Voor het zeilen beschikt het schip over een 17,5m mast met een grootzeil van ruim 59m² en een fok van …..m². Voor lichtweer zeilen hebben we een asimetrische spinaker van 140m².

Prijzen

Prijzen zijn exclusief:
· Ticket en transfer naar de boot.
· Havengeld en brandstof.
· Douane kosten
· Eten en drinken
Eten en drinken
· Eten en drinken worden uit de boordkas betaald.
· De boordkas zal aan het begin van de trip worden gemaakt en aan iemand van de gasten in beheer worden gegeven. Hier worden boodschappen voor gedaan, het havengeld en de brandstof van betaald. Men kan zelf beslissen of het uit eten gaan hier bij gedaan wordt, of geheel apart gehouden wordt. Zo kan men zelf bepalen hoeveel men uitgeeft.
· Er kan aan boord worden gegeten of aan de wal.
· De schippers zijn vrij van de boordkas.
Prijzen*
· De prijs voor de huur van het gehele schip per 8 dagen op basis van max. 6 pers. is € 4550,-
* Prijzen zijn onder voorbehoud van sterk wisselende koersen

Vaargebied:
Vanaf Florida tot en met de kust van Venezuela ligt een hele keten van prachtige eilanden. Het Zuid-oostelijke deel hiervan noemt men Windward Islands. Hier liggen prachtige eilanden niet al te ver uit elkaar met schitterende parelwitte stranden, en een helder Azuur blauwe zee.
De Windward Islands zijn o.a.:
· Martinique
Je kunt hier heerlijk eten en ontbijten. Er is een goede supermarkt waar je allerlei lekkers kunt inslaan voor de reis. Het is een mooi Tropisch eiland.
· St. Lucia
Met mooie koraalriffen, waar je vanaf het strand kunt snorkelen. Er liggen twee grote bergen op die prachtig zijn en er is een leuk West Indisch dorpje. Je kunt hier leuke excursies doen en een bergwandeling maken.
· St. Vincent
Veel palmbomen, prachtige groene heuvels en mooie baaien. Je kunt ook hier heel goed snorkelen. ‘S avonds zijn er gezellige terassen, bars en restaurantjes waar je kunt vertoeven. Op dit eiland liggen grote bananen plantages. Schilderachtige Creoolse dorpjes, markten die de gezellige straatjes vullen en waar je heerlijke drankjes kunt nuttigen.
· St. Martin/ St Maarten
Een eiland met een nederlands en een Frans deel. Met gezellige kleine stadjes, leuke markten en ook een een bruisende stad , kleine haventjes en luxe jachthavens met mega jachten.
· St. Barths
Luxe Frans-/Engelstalig eiland met een zeer goede eetcultuur. Een mooie bergachtige natuur met veel boerderijen.
· Saba
Saba is een klein eiland. Het is dichtbebost en er is een gedoofde vulkaan, deze steekt meer dan achthonderd meter boven de azuurblauwe Caribische zee. Meestal is de top van ‘Mount Scenery’ mysterieus in een dunne deken van wolken gehuld.
Saba is een tropisch eiland waar de doorsnee toerist helemaal niets te zoeken heeft. De overweldigend mooie natuur en de fabelachtige onderwaterwereld, zijn een zorgvuldig gekoesterd geheim. Daarom geen grote hotels, winkelstraten, disco’s, pretparken en zwemparadijzen. Niets van dat alles. Als of de tijd stil heeft gestaan.
Verder naar boven St. Martin liggen:
· Tortola
Voor prachtige stranden en een bruisend nachtleven, is Tortola de plaats bij uitstek om eens te gaan neuzen. De hoofdstad Road Town bestaat uit fleurige gebouwen en botanische tuinen.Een prachtig eiland. Ook is hier de plaatselijke Rum niet te versmaden. Je kunt hier veel vinden over de slavernij.
· St. Kitts
Saint Kitts en Nevis staan bekend als tropisch eilanden waar de zon altijd schijnt. De eilanden bestaan uit vulkanisch gebergte en regenwouden, hebben een mooie kustlijn met zandstranden en helderblauw water waar je ideaal kan duiken en snorkelen. In de wateren rondom Saint Kitts en Nevis zijn vroeger circa 400 schepen gezonken waarvan er pas 12 zijn ontdekt. Men kan hier dus uitstekend wrakduiken. Daarnaast zijn er vele kleurrijke vissen en koraalriffen. Het land staat verder wereldwijd bekend als belastingparadijs. Verder maakt ook de productie van suikerriet, zout en katoen hier deel van uit.
· St. Thomas
De grootste publiekstrekkers in St. Thomas zijn de prachtige stranden De kalme wateren rond het eiland zijn ideaal om de snorkelen, te duiken en te windsurfen. Straatverkopers verkopen ambachtelijke producten. Voor een verandering van omgeving ga je naar het Coral World Ocean Park om het onderzeese leven te zien en aan te raken. Of geniet van een banana daiquiri en het panoramische uitzicht van Mountain Top, het hoogste punt van het eiland.
· Anguilla
Staat vooral bekend als strandbestemming. Het eiland kent circa 30 zandstranden. Deze stranden bestaan uit wit zandstrand, helderblauw water en vele palmbomen. In de wateren rondom Anguilla liggen vele kleurrijke koraalriffen en is daardoor uitermate geschikt om te duiken en te snorkelen. Anguilla is een vrij droog eiland waardoor er niet veel boom- en plantsoorten voorkomen. Anguilla staat verder nog bekend om zijn rotstekeningen en de vele unieke vogelsoorten.
We kunnen naar eilanden als: Montserrat, Antigua, Guadeloupe, St. Croix, Barbados, Martinique, etc.

vaargebied
vaargebied

Voor meer informatie, reserveringen en overige mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen: 020 3205841 of schrijft u ons info@boatbookers.nl