terug naar homepage

Stan Huygens
Maximaal 30 personen

Prijs per uur
Voorvaarkosten
Bediening
Incateren
Vaste aanlegsteiger
€ 325,00
€ 250,00 p.u.
€ 30,00 p.u.
€ 100,00 p.u.
Centraal Station, steiger 10
Prijzen zijn exclusief BTW

Peter van Dijk
Kruithuisstraat 146
1018 WW Amsterdam
t 020-3205841
mob 06-51690161
f 020-3205842
info@boatbookers.nl

Klik hier of op een foto om terug te keren naar de homepage


Klik hier voor een panoramafoto van de boot


menu

De Stan Huygens is een modern Salonschip met een mondaine uitstraling; uitermate geschikt voor uw vergadering, bijeenkomst of (beamer)presentatie, of als u eens moet bij praten met relaties in een strikte prive omgeving. Vanzelfsprekend past de ambiance heel goed om het bruidspaar vanaf de trouw lokatie onder het genot van champagne naar de gewenste plek te varen.
 
Het schip is stil, breed, comfortabel en gerieflijk, en bied u een uitstekende kans om van het samenzijn met uw relaties een onvergetelijk succes te maken.
U wordt in de watten gelegd door het vakkundig en vriendelijke personeel aan boord.

De Stan biedt u de mogelijkheden aan boord voor een uitgebreide lunch,  of indien gewenst een ontbijt, dan wel een  3 of 4 gangen diner op hoog niveau.
De keuken aan boord is ontworpen met medewerking van Joop Braakhekke, de eigenaar van het beroemde restaurant  Le Garage, zodat de gerechten welke u voor gezet worden direct van uit “de pan”  genuttigd kunnen worden.


De huis (scheeps)kok van de Stan is Jean Michel, een bekende naam in culinaire kringen; Jean zal u tongstrelende gerechten voortzetten, afgewisseld met delicate amuses vergezeld gaand met de perfecte wijnen. (wijnkaart is zeer uitgebreid).

Of u nu een voorkeur heeft voor een chateaubriand, een “sole au Meuniere” of een prachtige salade; bij de Stan kunt u slechts het beste uit onze keuken  verwachten.

Bovendien, als u hier prijs op stelt,  kunnen wij vragen of Joop Braakhekke  aan boord van de Stan voor u komt koken.

Voorts bestaat de mogelijkheid om tijdens de vaart bij zeer goed bekend staande restaurants te varen, en de verschillende gangen van uw keuze aan boord te halen en al varend door de Amsterdamse grachten de culinaire prestaties te beoordelen.

Informatie over menu’s en  vaar arrangementen kunt u per e-mail op vragen, of ons direct bellen; wij zijn u graag van dienst!
terug naar homepage
terug naar homepage


terug naar homepageterug naar homepage
terug naar homepage

terug naar boven